Reika Vesala / ヴェサラ玲華

Textile art and design

Inflation

Uncategorized

2017
Performance in Avantgarde Fashion Show
Photo: Harri Oinonen
In the history of the fashion, both women’s and men’s body have been shaped by emphasizing breasts, creasing foots by using trousers etc. Cosmetic surgeries are also increasingly popular. I shaped bodies in my own wild way. In this photo, from 17 to 63-year-old of different ages and sizes four women and three men from different countries are as models

PULLISTUS 2017
Performanssi Avantgarde Fashion Showssa
Kuva: Harri Oinonen
Materiaali: Neulottu putkimainen kangas. Soveltuu erikokoisiin ihmisiin.
Muotihistorian aikana naisten kuin miesten vartaloa on yritetty muokata – rinnat on korostettu, takapuoli on nostettu, jalat on suoristettu prässäämällä housuja jne. Nykyään muokataan silikonillakin. Tässä on oma villi versio muokkaamisessa. Kuvassa malleina olivat 17-vuotiaasta 63-vuotiiaan eri-ikäistä ja -kansalaista neljä naista ja kolme miestä.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *